In Kunming - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu In Kunming - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu

In Kunming

Door: familiewestmaas

Blijf op de hoogte en volg rian

12 November 2011 | China, Kunming

Het was wel weer een dagje reizen zeg.

Om 13.00 vertrokken naar het vliegveld. Inchecken van ons (Bart en Rian) ging goed, alleen bleken er voor Chun en An geen tickets geboekt te zijn. Voor Angkan kwam er snel een stoel beschikbaar maar Chun stond 'stand by'. Vlak voor vertrek kwam het goed want het was natuurlijk wel sneu geweest om hem op het vliegveld achter te laten. We zijn wel eens relaxter vertrokken kan ik je zeggen.

Als enige aliens (zo noemen ze foreigners) trokken we de nodige bekijks en door het geklooi met de tickets moesten we ook nog zien dat we bij elkaar kwamen te zitten. In ons beste chinees lukte het om Rian en de mannen naast elkaar te hebben en ik in de buurt. De mannen hebben zich op zich goed gehouden met Ipad en wat eten maar drieenhalf uur was toch wel weer lang. Angkan vind heet vliegen wel erg leuk en zat gelukkig bij het raampje.

Alweer donker toen we landen en pas tegen half negen op de kamer. De mannen met wat chips, een appel en de laatste broodjes gevoed (we zijn al goedgekeurd he) en snel naar bed. Het is nu 22.00 en wij wachten op onze spaghethi bolognese van de roomservice (You want sparkling water? No spagheti, OK sparkling water, anything else, No Spagheti!!!)
En dan het belangrijkste: We krijgen Wuyin morgen pas tegen vier uur. Hij moet van erg ver komen (5 uur reizen) maar het bedje staat al klaar!

Rare trouwdag en flauw dat er niemand op bezoek was (het is zaterdag duh!)

• 12 November 2011 - 14:52

Ina:

Heerlijk zo'n sparking spagheti en wat fijn dat Chun ook een plekje kreeg. Hier houden wij het bij de Chinese school. Wan an, ik hoop dat jullie een beetje kunnen slapen. Morgen zijn jullie met z'n 5en. Wel een hele spannende dag!
    liefs,
    Ina

• 12 November 2011 - 20:59

Meusjes:

Kan me voorstellen dat het wel eens beter geweest is zo'n vliegreis. Gelukkig is het weer goed gekomen. Spannend voor morgen. Durk druk druk... of relax.. xx Hopelijk pitten jullie nu lekker.

• 13 November 2011 - 01:54

GMT:

We hopen dat het water gesmaakt heeft...
    Wat een stress zeg op zo'n dag.
    Heel veel succes vanmiddag met de overdracht. Heel benieuwd naar hoe dat gaat !