Mannen van vermaak
Door: familiewestmaas
Blijf op de hoogte en volg rian
13 November 2011 | China, Kunming
13 November 2011 - 16:00
Sietske :
Oh, wat zijn de broers lief voor Wuyin, An met laat z,n ballet uitvoering en Chun als politieman van en nu eventejs luisteren naar je broer! Aandoendelijk! -
13 November 2011 - 16:03
Agnes:
Hij moet volgens mij nog een beetje wennen aan zo veel "liefde"'. -
13 November 2011 - 16:23
Tai :
heey jongens hoe isie ?
hadden julie een goeie reis?
wat is wuyin schatig.
en leuke foto s.
doeg. -
13 November 2011 - 16:40
Corine:
Wat een mooie verhalen en erg leuke fotos zie ik langskomen na 2 dagen niet kijken!
Heel veel plezier en succes daar! :) -
13 November 2011 - 16:43
Niek En Eline:
Hoi,
Gefeliciteerd met jullie zoon. Eindelijk..... Mooie foto's en fijn dat hij is gaan slapen :)
Heel veel plezier nog en geniet ervan om met z'n 5en te zijn!!
Groetjes Niek en Eline -
13 November 2011 - 16:56
Jos:
gefeliciteerd met Wuyin. wat een scheetje.
groetjes
jos -
13 November 2011 - 17:22
Familie Peeks:
Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. En wat zijn Angkan en Chun lief voor hun broertje.
Groetjes, Adwin, Leonie, An An en Kun -
13 November 2011 - 17:59
Ria:
Geweldig dat hij nu bij jullie is, na al dat wachten. Wat zal het allemaal intensief zijn. Ik leef met jullie mee.
Liefs, Ria, Mark en Pelle -
13 November 2011 - 18:51
Desiree:
lieve Rian, Bart, Angkan en Chun, daar is ie dan, jullie zoon en broertje, van harte met deze bijzondere ontmoeting voor het leven. naast alle drukte in den vreemde (al niet meer helemaal voor jullie natuurlijk) hoop ik dat jullie elkaar snel leren kennen en van elkaar kunnen gaan genieten, de eerste flesjes en slaapjes zijn al gewonnen!
heerlijk om mee te leven via dit blog!X -
13 November 2011 - 19:38
Karin,Albert,Sibin:
Van harte gefeliciteerd met jullie derde zoon en broertje! Wat een scheetje! En wat ontzettend schattig om te zien dat de broers zo hun best doen om Wuyin gerust te stellen. Wat een lieverds! Wat doen ze het goed.
Lieve groeten,
Albert, Karin en Sibin -
13 November 2011 - 19:41
Mario, Famke & Yi:
Oh wat prachtig om te zien, Ankang en Chun zijn super grote broers! Een heerlijk kereltje die Wuyin! Van harte gefelicteerd met jullie derde mannetje.
Lieve groet,
Mario, Famke & Yi -
13 November 2011 - 20:01
Tineke&Martijn:
Lieve Bart en Rian,
WAT EEN GENOT om zo op grote afstand toch heel dichtbij te zijn door de prachtige foto's en verhalen. HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD met Wuyin. Wat een kanjer, net als die twee stoere lieve mannen. Je vraagt je toch waarom je in NL aan goed slapen en eten hecht, het gaat nu wonderwel immers :-) 'Zometeen' de ontmoeting met de pleegmoeder: bijzonder hoor. Geniet van elkaar en wij zullen hier morgen sparkling spaghetti bolognese proberen!.
Heel veel liefs en een dikke zoen voor jullie 5-en (!).
13 November 2011 - 21:11
Franke En Monique:
Vandaag vaak aan jullie gedacht! Wat bijzonder om jullie 5-en zo bij elkaar te zien. En 12 1/2 jaar getrouwd? Wat een boel te vieren. Veel plezier daar. We leven met jullie mee! -
13 November 2011 - 21:12
Annet:
fantastisch kereltje, gefeliciteerd. -
13 November 2011 - 22:22
Wim En Marjan:
Van harte gefeliciteerd met jullie 3e mannetje. Mooi om te zien hoe kleine jongens opeens hele grote broers kunnen worden. We hopen dat jullie snel aan elkaar zullen wennen en dat Wuyin zich snel bij jullie thuis voelt. Nog een hele fijne tijd gewenst in het land van jullie 3 kanjers.
Groeten van Wim, Marjan, Jacintha, Jorinde en Jari (nog in China) -
15 November 2011 - 13:17
Corry:
Lieve Angkan en lieve chun
Wat zijn jullie een lieve broers voor jullie kleine broertje! En wat zijn jullie al groot!! Dikke kus ook van Anne-Meinke en Rosalinde en Hans