vrije dag
Door: familiewestmaas
Blijf op de hoogte en volg rian
15 November 2011 | China, Kunming
Op de hotelkamer merken we dat we best wel moe zijn allemaal. An speelt met de Ipad, Rian en Wu liggen even op bed en Chun en ik bouwen een spoorbaan van klerenhangers.
Wuyin lijkt zich erg op zijn gemak te voelen en we merken dat we behoorlijk ontspannen met hem zijn. Hij heeft zelfs al een grote mensendrol op de wc gelegd. Dat zal hem ook wel opluchten. Ook Chun doet het goed. Hij loopt keurig mee en houdt alles goed vol. We zijn behoorlijk relaxed tot nu toe!
15 November 2011 - 10:35
Antje Van Til:
Wat heerlijk dat de derde zoon nu dicht bij jullie is en je hem kunt geven wat hij nodig heeft.
Jullie mogen trots zijn op jezelf en op die twee grote broers van Wuyin. -
15 November 2011 - 12:44
Ria:
Wat mooi om te lezen dat het lekker soepel gaat. Jullie zijn nu natuurlijk ook wel het één en ander gewend. Wat fijn dat je ook nog even over Chun schrijft want ik vroeg me al af hoe het met hem zou zijn. Het is toch weer een hele omslag nu hij een andere positie in het gezin krijgt.
Ik had verwacht dat Wuyin heel kwetsbaar zou ogen maar wat kijkt hij zelfverzekerd de camera in!
Bedankt voor al het nieuws.
Groeten uit een koud en mistig Paterswolde. -
15 November 2011 - 13:07
Corry:
Lieve zus, en bart en angkan en chun, Fantastisch allemaal hoor.knap hoe jullie daar al met elkaar relaxen kunnen!wat een schatje is Wuyin. hoe hij ook de wereld inkijkt.wel een beetje zielig dat hij zo op de grond alleen in die rugdrager werd gezetbij t duiven voeren....dikke kus van ons allemaal. -
15 November 2011 - 13:25
Willeke:
Wat super om te zien en te lezen allemaal. Goed te horen dat het zo relaxed gaat!
En zo knap al op de wc, zie ik mijn mannen nog niet doen!!
Geniet van alles! -
15 November 2011 - 13:45
De Meusjes:
Nu al op de plee,,,, wat goed zeg.
Dat belooft wat. Alle foto's zijn prachtig. Ook het spoor van klerenhangers. Waar een kind blij mee kan zijn. -
15 November 2011 - 15:14
Roos:
Wow wat is het daar druk!
En weet je wat hèel grappig en leuk is? Heel assen is versiert met Chinese lampionnen en die Chinese dingen. Vooral dicht bij de Vaart want daar vlakbij staat een mega Chinese draak. Heel lang en heeel hoog. Echt door heel Assen elke boom hangt wel een lampion. En Beatrix komt ook! Ik ga er ook heen. Allemaal voor Wuyin! ;p(dat is een smile moet je even schuin kijken)
Nog mega veel succes en plezier! Kusjes Rosalinde enzovoort. -
15 November 2011 - 20:38
Ludi:
Wat ontzettend leuk om al jullie verhalen te lezen. Ik heb geen idee waar Jalin haar Panda heeft gelaten... Gelukkig lees je af en toe ook je gewone mail. Wat ben ik blij te lezen dat de jongens het zo goed doen.
Wie had 12 1/2 jaar geleden gedacht dat jullie op deze manier jullie 12 1/2 jarig huwelijk zouden vieren, nog gefeliciteerd!!!
Geniet van de mooie dingen daar! Heel veel groetjes van Jalin aan Angkan.
Lieve groet van Ludi -
15 November 2011 - 21:21
Ina:
Ik ben het wel met Corrie eens hoor en dan ook nog een foto terwijl je even lekker op de wc zit. Grapje hoor. Maar wat doen de boy's het goed! En heerlijk dat lente weertje, hier is het even wat anders. En dan ook lekker uitslapen. Lijkt An ook wel wat. Door het vroege opstaan heeft zij chronisch slaapgebrek. Wang mist Angkan, een beetje saai zonder jullie hier. Dikke knuffel voor de boy's! liefs van ons allemaal.