Dierentuin - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu Dierentuin - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu

Dierentuin

Door: familiewestmaas

Blijf op de hoogte en volg rian

16 November 2011 | China, Kunming

Het lijkt zowaar op vakantie. Om half negen werden de mannen wakker en we moesten ons weer haasten voor het ontbijt. Super om zo goed te slapen. We gingen gister voor ons doen laat naar bed want we hadden gisteravond lang met onze gids op de kamer zitten praten en hadden zo weer veel over China, adoptie, en haar zelf geleerd.

Het inslapen duurde gisteravond erg lang voor alle drie de mannen. Ze sliepen pas tegen tienen, maar daarentegen hebben ze verder geen kick meer gegeven.

Na ontbijt, boodschapje doen, beetje spelen op de kamer besloten we met zijn allen naar de dierentuin te gaan. Op de plek waar we dachten dat die zou zijn, zat echter een universiteit. Dus toch maar een taxi gepakt (1 euro) De dierentuin zelf kostte ons in totaal 3 euro. Voor chinese begrippen viel het mee. Het deed mij denken aan Artis uit mijn jeugd: verroeste kleine hokken met vberveelde beesten erin.

De mannen vonden het allemaal leuk. Wuyin weer lekker op mijn rug. Het voeden op locatie ging ook prima, dus dat betekent dat we de komende tijd best mobiel zijn. We nemen melk in een termosfles mee, schudden de pap er ter plekke doorheen en laten mijnheer liggend lekker drinken. Overigens is er vanochtend ook al een fruitpotje met granen ingegaan. Hij is totaal niet anti-eten zoals An was. Hij slaapt echter ook niet onderweg en dat kon Angkan altijd wel.

Met de taxi weer terug naar het hotel waar de mannen nu lekker aan het spelen zijn: Chun is ook erg lief als grote broer, al gaat het soms nog iets te hard. Wuyin mengt zich er echter prima tussen en zoekt echt de communicatie: zwaaien schreeuwen en dingen pakken. Hij heeft nog heel wat voor de boeg maar de basis lijkt best goed.

Morgen gaan we waarschijnlijk per trein een stukje het binnenland in. We zitten hier op 2000 meter hoogte (komen straks topfit terug van een hoogte-stage) maar om ons heen zijn nog hogere bergen. We hopen wat van het boerenleven daar te zien, om een beetje een indruk te krijgen van wat voor soort situatie Wuyin vandaan komt.

Gisteren hebben Chun en An een bak noedels als avondeten opggeten. Vanavond gaan we wat ophalen bij de KFC.

• 16 November 2011 - 09:02

Susanne:

Rian, je zal wel heel trots zijn op de 4 mannen. Laat je maar lekker verwennen.
    Fijn om te lezen dat het goed met ze gaat.

• 16 November 2011 - 09:26

Albert,Karin,Sibin:

Hallo allemaal,

Wat heerlijk dat jullie lekker kunnen genieten van alles. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat. En volgens mij is het heerlijk weer, gezien de korte broek van Chun. Geniet van elkaar!!

Lieve groeten,
    Albert, Karin en Sibin

• 16 November 2011 - 09:59

Eazy:

Wat heerlijk om jullie zo te zien genieten!
    Wat een rijdom, drie van die prachtige kleine mannen. Wat wordt Angkan groot als je hem met Wuyin ziet. Een heerlijk stel.

edwin angelique zhou en yun li

• 16 November 2011 - 10:02

Mario, Yi & Famke:

Dat ziet er echt uit als genieten daar! En wie zou dat nou niet kunnen met drie van die prachtige mannetjes die het zo te zien allemaal goed doen...

Yi vindt het erg leuk om de foto's te kijken!

Liefs,
    Mario, Yi en Famke

• 16 November 2011 - 21:23

Ludi:

Wat zien jullie er steeds relaxter uit met elkaar, geweldig.
    x

• 16 November 2011 - 21:28

Ester Keizer:

Wat fijn dat het zo goed gaan en wat een pracht broertjes die drie!!! Lekker genieten en aan elkaar wennen.