pauwenwaaier - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu pauwenwaaier - Reisverslag uit Kunming, China van rian westmaas - WaarBenJij.nu

pauwenwaaier

Door: familiewestmaas

Blijf op de hoogte en volg rian

18 November 2011 | China, Kunming

Vandaag met Angkan souvenirs gescoord terwijl Bart met Chun en Wu in de Mac zat! Het leukst is het kijken op die kleine marktjes en dat is even gelukt dus. En An heeft zijn felbegeerde pauwenverenwaaier gescoord! En ik alvast een dooppakje voor Wuyin. An zijn waaier ligt natuurlijk naast zijn bed...(hopelijk slaapt hij dan wat beter :-)

• 18 November 2011 - 12:10

Ina:

Angkan, wat een prachtige waaier!!! Zullen ze hier jaloers op zijn!! Ik kan me voorstellen dat jullie verlangen naar de ruimte en stilte thuis. Morgen weer een stapje dichterbij. Hier alles goed. Zo een helm (cap, volgens wang) voor Wang scoren.
    Liefs Ina

• 18 November 2011 - 17:00

Oma Wijkstra:

HALLO ANGKAN,
    zo,n waaier vindt ik ook heel leuk. Mag best wat kleiner zijn. lukt de ansichtkaart van de president ook?
    Veel plezier en kusjes en de groeten aan allemaal
    jullie trotse oma

• 18 November 2011 - 18:42

Fam Ruchtie :

Dag Familie Westmaas, Van harte met jullie zoon en kleine broertje.!!
    Nog een goede reis en tot ziens in eelde of bij de vrije school.
    Achime, Alf, Joram en Izaack Ruchtie.

• 18 November 2011 - 22:42

Tineke&Martijn:

Goed reis zometeen, of beter nu. Wij hebben weer bewondering voor jullie doorzetten en genieten van de blogs. Hoop dat de spierpijn van Bart wat zakt (toch maar weer TTW?) en Rian en de mannen hun ZEN momentjes houden.
    Wij hebben hier net de schoenen gevuld en de appel ingenomen. Niels zong uit volle borst. Nu lekker tukken hier.
    Dikke zoen voor jullie allen!

• 19 November 2011 - 12:42

Marjon:

Gefeliciteerd met Wuyin!! Jullie blog is erg leuk om te lezen. Zeer vermakelijk! Heel veel succes en plezier de laatste dagen en uiteraard alvast een hele goede terugreis gewenst!

Marjet en Marjon

PS: en nog gefeliciteerd met jullie 12,5 jarig jubileum.